Vinkelhus 2 plan

De kedelige, firkantede huse er på retur, og ind kommer de lidt mere spændende vinkelhuse.

Indledningsvist byggede man i stor stil de populære vinkelhuse i ét plan, men i dag ser man også en stor koncentration af vinkelhuse i to plan.

Denne type huse er særdeles velegnede til børnefamilier eller voksne par med behov for masser af plads.

Hvorfor vinkelhuse i 2 plan?

Vinkelhuset er ganske enkelt noget mere idyllisk end et traditionelt etplanshus.

Hustypen rummer nemlig mulighed for, at man kan indrette huset og dets rum på lige netop den måde, man ønsker, ligesom huset byder på en række features.

Husets knæk, altså vinklen, kan bruges til at indrette nogle spændende rum, der ikke er almindelige standardrum. Vinklen gør nemlig, at rummet føles som to rum i ét, hvor rummet kan indrettes på en måde i den ene ende, mens det kan udfylde et andet formål i den anden ende.

Det kan eksempelvis være køkkenet, hvor man har kogeø, køkkenbord og hårde hvidevarer i en ende, mens man i den anden ende har spisebordet, lektiebord til børnene eller andre features, der går i godt samspil med det øvrige køkken.

Dertil kommer, at man også kan udnytte de udendørsarealer på spændende vis med et vinkelhus i to plan. Du har nemlig mulighed for at dele haven op i flere sektioner med terrasse, legeplads, blomsterbede og mere til, hvilket adskiller elegant af husets form.

Vigtigheden af en ekstra etage

Det er oftest ganske gavnligt for vinkelhuset med en ekstra etage. Her har du nemlig mulighed for at opnå op til dobbelt så stort et areal til boligen, mens du ikke stjæler værdifulde kvadratmeter fra den øvrige grund.

Dertil kommer, at vinkelhuset gør, at rummene kan indrettes på spændende vis, og der kan laves trappeopgang i én eller to ender af det vinkelformede hus.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar