Vinkelhus indretning

Et vinkelhus vil typisk optage et større areal end et traditionelt hus.

Men fortvivl ej; der er nemlig masser af fordele ved at lade sin bolig slå et knæk – både visuelt og funktionelt.

Vi vil derfor i den følgende artikel guide dig igennem forskellige muligheder, du står overfor, når der skal indrettes vinkelhus.

Hvilke fordele kan jeg hente, når jeg indretter vinkelhus?

Det kan godt blive noget monotont, når man kører igennem et villakvarter, og ser det ene rektangulære byggeri efter det andet.

Mange danskere har dog fået øjnene op for vinkelhuset, ligesom dette også nyder stor popularitet i udlandet.

Årsagen er, at det kan indrettes på noget mere spændende vis end et traditionelt hus.

Vinkelhuset er, som navnet indikerer, kendetegnet ved sin vinkelform.

Dette lægger således op til, at man i husets rette vinkel kan indrette en hyggelig terrasse, der ligger i læ i højere grad end ellers.

Således er det særdeles oplagt med eksempelvis en fliseterrasse, der kan tilgås fra huset via en eller to døre. Terrassen kan fungere som familiens samlingspunkt og en ekstra stue, hvor aftensmaden kan nydes på varme sommerdage.

Dertil kommer en række andre muligheder. Eksempelvis kan man integrere en garage i vinkelhuset, der let kan tilgås fra det øvrige hus.

Ydermere kan man den vinkelrette form også udnyttes ved, at man lægger stuen i midten af huset, således denne også har en vinkelform. Her ser man i mange tilfælde, at der laves spisestue i stuens ene ende og en dagligstue i den anden ende.

Søg inspiration til dit vinkelhus, hvis du er i tvivl

Der er mange blogs og hjemmesider på internettet, der kan hjælpe dig godt i gang, hvis du sidder lidt fast i overvejelserne om dit vinkelhus.

Brug derfor gerne lidt tid på at se billeder og tegninger over lignende huse, så dit drømmehus kan blive til virkelighed.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar