Vinkelhus med integreret garage

Okay, indrømmet. Danmark er ikke nogen stor bilnation, hvilket afspejler sig i, vi ikke producerer nogle kendte bilmærker eller andet.

Dog kan vi godt lide at kredse for vores biler, hvilke også er i blandt de allerdyreste af slagsen i verden.

Den store påpasselighed kommer til udtryk i, at flere og flere danskere får en garage i forbindelse med huset, således bilen kan stå i læ for vind og vejr.

Garage som en integreret del af dit vinkelhus

Det er dog ikke kun for at passe på bilen, at mange danskere i dag har en garage i forbindelse med deres vinkelhus. Der er nemlig også en række funktionelle fordele.

En garage vil typisk være indrettet således i et vinkelhus, at den er beliggende i den ene ende af huset som en integreret del af den øvrige ejendom.

Det er ofte uhensigtsmæssigt, at garagen er beliggende midt i huset, da dette vil dele huset i to.

Dog er der i nogle tilfælde direkte adgang fra huset til garagen, således man kan bevæge sig direkte fra det øvrige hus og ind i garagen, hvilket er en behagelig feature – specielt i de kølige vintermåneder, hvor man kan gå direkte ind i en lun bil uden at bevæge sig udenfor.

Overvejelserne bag en integreret garage

Når der skal indrettes garage, kan man med fordel gøre sig nogle tanker om, hvordan denne skal være. Typisk vil der eksempelvis være brug for en indkørsel til garagen fra vejen, og hertil er det også muligt at isætte forskellige typer af porte til ens garage.

Garagens areal kan dog også udnyttes endnu mere optimalt ved, at den udfylder en række andre funktioner. Garagens kan således også bruge til værksted, opbevaring og andet, således dennes kvadratmeter er ligeså værdifulde som det øvrige hus' kvadratmeter.

Indkørslen

Fra vejen og ind til garagen vælger langt de fleste en flisebelægning eller belægning af belægningssten som Herregårdssten.

Indkørsler af fliser kræver ikke meget vedligeholdelse ud over lidt fejning, snerydning og eventuelt en fliserensning hvis fliserne bliver glatte af alger og flisepest.

Vil du gerne lære mere om hvordan du holder fliserne fri for alger, tilbydes der kurser i dette. Du kan eksempelvis finde sådanne kurser her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar